Over ons

Zoey Logistics is een logistiek expediteur die u ontzorgt in uw volledige logistieke behoefte. Met veel enthousiasme en expertise staan we letterlijk dag en nacht voor u klaar. Wij nemen uw logistieke organisatie uit handen en zorgen voor een vlekkeloos transport van al uw producten. Of het nu gaat om ‘regulier’ transport in containers of om oversized cargo: wij vinden voor u de beste en meest kostenefficiënte oplossing!

Zoey Logistics opereert wereldwijd en put – mede dankzij 20 jaar ervaring in de sector – uit een breed netwerk van logistieke partners en agenten verspreid voer alle continenten ter wereld. We kunnen dan ook alle soorten producten voor u vervoeren, op vrijwel alle mogelijke manieren.

Zoey Logistics:


  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht en service
  • Onafhankelijke positie
  • Flexibel
  • Oplossingen op maat
  • 24/7 klantenservice
logistiek expediteur rotterdam, internationaal transport, vervoersbedrijf, contactgegevens zoey logistics

Uw belang staat centraal

Uw belang staat bij ons altijd centraal. Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen we in de markt altijd de beste en voordeligste oplossing vinden en u deze aanbieden. We werken dus altijd vanuit uw belang en hebben geen andere motieven bij het aanbieden van de logistieke oplossingen voor uw transport.

Persoonlijk en korte lijnen

Naast onze expertise en knowhow, schuilt onze  kracht in onze persoonlijke benadering van uw logistieke behoefte én de korte lijnen die we daarbij kunnen hanteren. We blijven nauw betrokken gedurende het gehele proces en staan voor u klaar met een klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is!

.

logistiek expediteur rotterdam, internationaal transport, vervoersbedrijf, contactgegevens zoey logistics

Ons management

Zoey Logistics staat onder leiding van directeur eigenaar Niels Huyts. Niels heeft meer dan 15 jaar ervaring in de logistieke sector en kent de vele verschillende posities binnen het vak. Niels heeft zijn ervaring bij een van de grootste logistiek expediteurs van Rotterdam opgedaan, waar hij zich de vele aspecten van het vak eigen heeft gemaakt.

Gestart als buitendienstmedewerker heeft Niels uiteindelijk via diverse assistent management functies in zowel de import als export, ruim 5 jaar de functie van Hoofd Manager Export bekleed.

Niels heeft in zijn 15 jarige loopbaan veel expertise opgedaan en een breed en wereldwijd netwerk binnen de logistieke wereld opgebouwd. Het spreekt voor zich dat deze bagage een belangrijke rol speelt in de de marktpositie, de werkwijze en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening van Zoey Logistics.

Menu
This site is registered on wpml.org as a development site.